Tarieven groepslessen m.i.v. 1 september 2019

Er is een standaardkorting van € 10,- bij betaling vóór aanvang van het seizoen, dus vóór 1 september of 1 februari. Betaling is per vijf maanden.

Periodes:       februari t/m juni en september t/m januari.

Wij vragen geen inschrijvingsgeld en een gratis proefles kan altijd.

Kortingstarieven (per 5 maanden) 1x per week onbeperkt*
Volwassenen (15+): €130,- €215,-
Jeugd t/m 14 jaar: €105,- €165,-

*alleen groepslessen; exclusief Judo wedstrijdtraining en katatraining

Combinatie-abonnement: €220,- 1x per week Aerobics, Conditietraining, Judo, Kickboksen, Taekwon-Do of Taijiquan (wel een vast uur) in combinatie met 1x per week fitness.

Bij betaling na 1 september of 1 februari vervalt de standaardkorting van € 10,-.

U kunt het lesgeld contant overhandigen aan de balie van Sportinstituut Goederaad of storten op NL59 INGB 000 598 43 43 ten
name van Sportinstituut Goederaad o.v.v. naam sporter en lesuur.

Overige tarieven:

Seniorengym: € 100,- per vijf maanden. De kortingsregeling (zie boven) is niet van toepassing.

Kennismakingscursus Judo voor de jeugd: acht lessen voor € 30,-. Betaling alleen contant aan de balie van Sportinstituut Goederaad.

Judo wedstrijdtraining OF katatraining: € 50,- per vijf maanden. Betaling alleen contant en alleen aan Sensei Percy.

Judo wedstrijdtraining EN katatraining: € 70,- per vijf maanden. Betaling alleen contant en alleen aan Sensei Percy.

Sportinstituut Goederaad is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te sporten. Kijk voor meer informatie op www.bedrijfsfitnessnederland.nl.

Abonnement via Bedrijfsfitness Nederland: conditietraining 1x per week voor € 156,- per zes maanden. Dit is inclusief de zomerlessen die in de maanden juli en augustus, gedurende zes weken worden gegeven op dinsdagochtend en dinsdagavond. 

Financiële ondersteuning jeugdlessen

Er zijn diverse organisaties die financiële ondersteuning bieden voor sportlessen van de jeugd. Vier van deze organisaties zijn verenigd in een samenwerkingsverband, zie www.samenvoorallekinderen.nl. Er is ook informatie te vinden op de websites van de Stichting Leergeld, zie www.leergeld.nl en het Jeugdfonds Sport en Cultuur, zie www.jeugdfondssportencultuur.nl. Daarnaast bieden sommige zorgverzekeraars een tegemoetkoming in de kosten.